Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g50g175kcal9g29.5g2g3g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl70g81kcal15.3g0g2.2g0g
Pekoni (Dulano)31g80kcal5.6g1g5.9g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g50g10kcal0.7g1.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 7.5g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g3.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 63g21kcal1.9g3.1g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl1.3g9kcal0g0g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g884kcal67.2g72.4g35.2g6.8g
Valittu annoskoko299g442kcal33.6g36.2g17.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna149g221kcal16.8g18.1g8.8g1.7g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360