Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 66g70kcal15.2g0g1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 53g70kcal4.4g9.3g1.1g2.6g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 79g42kcal0.8g8.4g0.1g1.5g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.6g9kcal0.5g1.2g0.6g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g2.2g7.1kcal0.2g1.1g0.2g0.2g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio88g57kcal1.3g3.7g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g566kcal45.4g50.2g19.2g9.4g
Valittu annoskoko298g283kcal22.7g25.1g9.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna149g142kcal11.4g12.6g4.8g2.4g
Arvot/100g100g95kcal7.6g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087