Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Luumutomaatti pirkka, 83g187g38kcal1.1g7.1g0.6g11.2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g75g252kcal9.4g50.3g1.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g694kcal22.2g118.4g14.8g32.6g
Valittu annoskoko299g347kcal11.1g59.2g7.4g16.3g
Annoskoko puolitettuna149g174kcal5.6g29.6g3.7g8.2g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.8g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828