Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g150g446kcal4.5g7.2g6.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g112g348kcal10.9g69.6g2.4g6.7g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g1818kcal35.2g171.8g33.6g13.4g
Valittu annoskoko299g909kcal17.6g85.9g16.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna149g455kcal8.8g43g8.4g3.4g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.8g5.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975