Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado88g41kcal0.5g9.7g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 83g28kcal1.7g3.6g0.2g2.1g
Parsa 70g11kcal0.9g0.8g0.1g1g
Ruokaöljy keskiarvo 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.6g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea34g3.4kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g340kcal7g38.4g15.8g7g
Valittu annoskoko299g170kcal3.5g19.2g7.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna149g85kcal1.8g9.6g4g1.8g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739