Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino78g273kcal10.2g52.3g2g4.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 63g200kcal16.7g0g15g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g122g51kcal1.9g10.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)11g13kcal0.3g0.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g1148kcal64.6g126.6g41.6g9.4g
Valittu annoskoko299g574kcal32.3g63.3g20.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna149g287kcal16.2g31.7g10.4g2.4g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511