Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Linssi, punainen, Go Green47g152kcal11.3g23g0.5g5.6g
Vesi195g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g4.4g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka4.7g3.8kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g436kcal24.4g55.8g10.2g12.8g
Valittu annoskoko299g218kcal12.2g27.9g5.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna149g109kcal6.1g14g2.6g3.2g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442