Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Kalaliemikuutio 3.4g11kcal0.3g1.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 19g14kcal0.8g2.4g0g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit78g102kcal2.3g1.6g10.2g0g
Purjosipuli31g5.9kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Paprika punainen 41g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Tonnikala öljyssä 88g166kcal23.8g0g7.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g700kcal56.6g15.6g46.6g3.6g
Valittu annoskoko299g350kcal28.3g7.8g23.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna149g175kcal14.2g3.9g11.7g0.9g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080