Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g600g240kcal22.8g38.4g0.6g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Siirappi, tumma400g1280kcal0.4g296g0g0g
Neilikka, annos 4g10g36kcal0.3g8g0.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen400g2880kcal4g4g320g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1200g4200kcal42g972g12g36g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g30g93kcal3.3g18g2.1g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5960g20220kcal145.6g3352.2g670g88.8g
Valittu annoskoko2980g10110kcal72.8g1676.1g335g44.4g
Annoskoko puolitettuna1490g5055kcal36.4g838.1g167.5g22.2g
Arvot/100g100g339kcal2.4g56.2g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349