Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1920g2150kcal422.4g0g57.6g0g
Porkkanaraaste 200g400g108kcal2.4g21.2g0.8g10g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Korppujauho (Myllyn Paras)80g296kcal11.1g58g2g3.3g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Hirvenjauheliha oma saalis298g333kcal65.5g0g8.9g0g
Porkkanaraaste 200g62g17kcal0.4g3.3g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)12g46kcal1.7g9g0.3g0.5g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5960g6449kcal1015g206g186.6g37.4g
Valittu annoskoko2980g3224kcal507.5g103g93.3g18.7g
Annoskoko puolitettuna1490g1612kcal253.8g51.5g46.7g9.4g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852