Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 263g86kcal1.6g14.6g0.5g6.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow23g59kcal2.3g2.3g4.6g0.4g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 219g997kcal45.9g0g91.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 394g138kcal18.2g7.7g1.2g9.8g
Tomaatti 193g44kcal1.1g6.6g0.6g2.7g
Spagetti 131g430kcal13.4g87.2g1.4g4.4g
Vesi, vesijohtovesi 1751g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.8g1.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5964g3512kcal165g237g200g48g
Valittu annoskoko2982g1756kcal82.5g118.5g100g24g
Annoskoko puolitettuna1491g878kcal41.3g59.3g50g12g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143