Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1596g2713kcal191.5g0g159.6g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g200g738kcal27.7g144.6g5g8.2g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g598g1676kcal13.8g20.9g167.6g0g
Kananmuna kuoreton 439g626kcal54.9g1.3g45g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.7g0.2g2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Mineraalisuola keskiarvo 20g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5976g11612kcal581.6g350.2g755g21g
Valittu annoskoko2988g5806kcal290.8g175.1g377.5g10.5g
Annoskoko puolitettuna1494g2903kcal145.4g87.6g188.8g5.3g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144