Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g232kcal26.6g0g14g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g105g29kcal1.2g5.4g0.3g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g35g122kcal2.5g7g9.5g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g7g29kcal0.5g0.1g2g0g
Ketsuppi, Felix3.5g3.1kcal0g0.7g0g0g
Salsa medium (Rainbow)8.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g836kcal61.8g27.2g51.6g0.2g
Valittu annoskoko299g418kcal30.9g13.6g25.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna150g209kcal15.5g6.8g12.9g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006