Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g109g89kcal20.1g0g0.8g0g
Lohifilee 109g214kcal20.4g0g14.8g0g
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl25g33kcal3.3g0.1g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Korppujauho 8.8g32kcal0.9g6.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g971kcal91g15.6g60.2g1.4g
Valittu annoskoko299g486kcal45.5g7.8g30.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna150g243kcal22.8g3.9g15.1g0.4g
Arvot/100g100g162kcal15.2g2.6g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855