Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali119g25kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g4.2g1kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön2.8g20kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g4.2g35kcal0g0g3.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha84g140kcal16g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g465kcal35.8g11.6g26.8g5.8g
Valittu annoskoko299g233kcal17.9g5.8g13.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna150g116kcal9g2.9g6.7g1.5g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737