Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.8g21kcal0.6g3.7g0.1g0.9g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vehnälese 3.4g7.7kcal0.4g0.5g0.2g1.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki70g39kcal6g3.5g0.1g0g
Emmental juustoraaste valio42g165kcal12.2g0g12.7g0g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 29g49kcal8g0g1.8g0g
Broilerifilee, uunissa 18g26kcal5.6g0g0.4g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)56g39kcal2.2g6.7g0.4g0g
Banaani, kuorittu 20g17kcal0.2g3.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g831kcal79g39g38g6g
Valittu annoskoko299g415kcal39.5g19.5g19g3g
Annoskoko puolitettuna150g208kcal19.8g9.8g9.5g1.5g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687