Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g29g53kcal0.7g2.3g4.4g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g70g119kcal14g0g7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)73g255kcal9.3g50.8g1.4g2.3g
Plus maito (Valio), annos 100g15g5.8kcal0.7g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Ingman Pohjanpoika juusto22g86kcal5.2g0.4g7g0g
Tomaatti, tuore29g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g1131kcal67g113g44.8g6.2g
Valittu annoskoko300g566kcal33.5g56.5g22.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna150g283kcal16.8g28.3g11.2g1.6g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445