Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 24g170kcal0.3g0.1g19.1g0g
Tattarijauho, Myllynparas12g42kcal1.6g8.2g0.2g0.6g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 11g39kcal0.6g8.6g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g28g45kcal4.8g0.3g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio38g53kcal1.1g2.4g4.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 47g30kcal1.5g2.3g1.6g0g
Kaurajauho 10g39kcal1.5g5.9g0.8g1g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 23g16kcal0.7g1.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g1009kcal39g61.8g66.4g7.2g
Valittu annoskoko299g505kcal19.5g30.9g33.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna150g252kcal9.8g15.5g16.6g1.8g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712