Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Basilika, tuore 7.9g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g131g170kcal17.1g0.4g10.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 9g27kcal0.8g5g0.2g1.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen17g5.6kcal0.6g0.8g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %23g41kcal4.8g0.2g2.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g17g44kcal5.1g0.3g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g815kcal58.2g20g55g5.2g
Valittu annoskoko299g408kcal29.1g10g27.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna150g204kcal14.6g5g13.8g1.3g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.3g9.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202