Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto16g44kcal3g0g3.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g50g21kcal0.8g4.3g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g31g8.4kcal0.3g1.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g338kcal28.4g14.2g18.6g2.8g
Valittu annoskoko300g169kcal14.2g7.1g9.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna150g85kcal7.1g3.6g4.7g0.7g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757