Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali320g77kcal3.8g10.9g0.6g6.7g
Selleri, annos 50g400g56kcal4g12g0g0g
Paprika, vihre80g14kcal0.7g2g0.2g1.5g
Tomaattimurska 799g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Kasvisliemikuutio 26g80kcal2.5g3.6g6.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5984g1026kcal36.4g159.8g17.8g53.4g
Valittu annoskoko2992g513kcal18.2g79.9g8.9g26.7g
Annoskoko puolitettuna1496g257kcal9.1g40g4.5g13.4g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639