Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g935g2618kcal177.7g0g205.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g988g346kcal15.8g68.2g1g13.8g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g1069g855kcal117.5g31g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5984g7638kcal622g198.4g475.4g27.6g
Valittu annoskoko2992g3819kcal311g99.2g237.7g13.8g
Annoskoko puolitettuna1496g1909kcal155.5g49.6g118.9g6.9g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573