Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 919g1118kcal195.2g0g36.8g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1798g629kcal32.4g115g3.6g57.5g
Rypsiöljy 72g636kcal0g0g71.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon60g73kcal2g16.1g0g0g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5984g5085kcal474g289.6g224.8g115g
Valittu annoskoko2992g2543kcal237g144.8g112.4g57.5g
Annoskoko puolitettuna1496g1271kcal118.5g72.4g56.2g28.8g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359