Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 406g117kcal4.1g18.7g1.2g7.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g188g113kcal2.8g24.4g0.2g1.7g
Selleri, annos 50g188g26kcal1.9g5.6g0g0g
Vesi1251g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 288g49kcal6g0.6g0.9g6.9g
Pekoni rasvainen 175g658kcal21g0g64.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5990g2824kcal126.8g134.4g190.8g49.6g
Valittu annoskoko2995g1412kcal63.4g67.2g95.4g24.8g
Annoskoko puolitettuna1498g706kcal31.7g33.6g47.7g12.4g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435208