Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g438g482kcal78.8g8.8g13.1g0g
Katkarapu 526g360kcal75.9g0g5.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore35g8.8kcal0g3.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g526g107kcal3.2g20g1.6g7.4g
Kurkku, tuore526g53kcal3.2g8.9g0.5g3.7g
Jäävuorisalaatti, rapea701g70kcal7.7g5.6g1.4g8.4g
Tilli, tuore 35g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Paprika, punainen210g54kcal1.9g9.7g0.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5992g2288kcal344g113g47g48.8g
Valittu annoskoko2996g1144kcal172g56.5g23.5g24.4g
Annoskoko puolitettuna1498g572kcal86g28.3g11.8g12.2g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616