Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1200g1712kcal150g3.6g123g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g800g2080kcal36g28g216g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g400g476kcal12.8g16.4g40g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g300g555kcal78g1.5g27g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g296g80kcal3.8g14.2g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5992g9805kcal561.2g127.4g813.2g10g
Valittu annoskoko2996g4903kcal280.6g63.7g406.6g5g
Annoskoko puolitettuna1498g2451kcal140.3g31.9g203.3g2.5g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870