Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 920g1120kcal195.5g0g36.8g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1800g630kcal32.4g115.2g3.6g57.6g
Rypsiöljy 72g637kcal0g0g72g0g
Osterikastike, Blue Dragon60g73kcal2g16.1g0g0g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5992g5092kcal474.6g290g225g115.2g
Valittu annoskoko2996g2546kcal237.3g145g112.5g57.6g
Annoskoko puolitettuna1498g1273kcal118.7g72.5g56.3g28.8g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359