Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g900g1413kcal196.1g0g63.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1350g1027kcal25.4g209.2g2.7g13.5g
Porkkana 270g88kcal1.7g15g0.5g6.9g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Maustepippuri, annos 1g18g0.5kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 10g21kcal3g0.6g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5994g5327kcal466g484.2g137.8g57.8g
Valittu annoskoko2997g2664kcal233g242.1g68.9g28.9g
Annoskoko puolitettuna1499g1332kcal116.5g121.1g34.5g14.5g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839