Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 563g147kcal8.8g13g2.8g16.3g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.3g0g
Vesi1352g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g451g1127kcal85.6g0.1g99.1g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g563g620kcal13g17.5g56.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5994g4140kcal216.6g65.8g353.2g34.2g
Valittu annoskoko2997g2070kcal108.3g32.9g176.6g17.1g
Annoskoko puolitettuna1499g1035kcal54.2g16.5g88.3g8.6g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891