Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 6.8g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g7.5g30kcal1.7g0g2.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots6.2g38kcal1.8g0.8g3.4g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g295kcal7.6g2.2g28.8g0.6g
Valittu annoskoko30g147kcal3.8g1.1g14.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g74kcal1.9g0.6g7.2g0.2g
Arvot/100g100g493kcal12.7g3.7g48.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640