Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow4.7g13kcal0.8g3g0g0.5g
Hirvenjauheliha oma saalis3.8g4.2kcal0.8g0g0.1g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g2.8g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g42kcal3.8g6g0.8g1g
Valittu annoskoko30g21kcal1.9g3g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal1g1.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g70kcal6.3g10g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226