Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 3.5g4.8kcal0.1g1.1g0g0g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g11g7.4kcal0.5g1.3g0.1g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)10g7.5kcal1.8g0g0.1g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g4.7g4.6kcal0.9g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g56kcal6.6g4.8g1.4g0g
Valittu annoskoko30g28kcal3.3g2.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal1.7g1.2g0.4g0g
Arvot/100g100g93kcal11g8g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560