Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)8.2g59kcal0g0g6.5g0g
Vesi6.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki10g5.7kcal0.9g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g226kcal1.8g1g24g0g
Valittu annoskoko30g113kcal0.9g0.5g12g0g
Annoskoko puolitettuna15g57kcal0.5g0.3g6g0g
Arvot/100g100g377kcal3g1.7g40g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880