Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g18g22kcal3.1g0.3g0.9g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)2.6g12kcal0.3g0.2g1.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g90kcal7.4g1.8g5.8g0g
Valittu annoskoko30g45kcal3.7g0.9g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal1.9g0.5g1.5g0g
Arvot/100g100g151kcal12.3g3g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186546