Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%5.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g3.9g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Punajuuri 3.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1.2g3.2kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g36kcal2.8g1.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko30g18kcal1.4g0.8g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.7g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g61kcal4.7g2.7g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114