Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.6g4.8kcal0.5g0g0.3g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Maito, Kevyt3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Mustikka metsä- 9g4.1kcal0g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g135kcal2.2g19.6g5g1g
Valittu annoskoko30g67kcal1.1g9.8g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g34kcal0.6g4.9g1.3g0.3g
Arvot/100g100g225kcal3.7g32.8g8.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149