Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g4g36kcal0g0g4g0g
Kookosrasva 100 % 8.4g74kcal0.1g0g8.3g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton3.9g12kcal0.9g0.4g0.8g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g4.6g10kcal0.2g2.3g0g1.9g
Manteli 3.1g19kcal0.7g0.2g1.7g0.2g
Saksanpähkinä 1.1g7.4kcal0.2g0g0.7g0.2g
Hasselpähkinä 0.8g5kcal0.1g0g0.5g0.1g
Rusina 4.2g12kcal0.1g2.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g351kcal4.6g10.8g32g5.6g
Valittu annoskoko30g176kcal2.3g5.4g16g2.8g
Annoskoko puolitettuna15g88kcal1.2g2.7g8g1.4g
Arvot/100g100g584kcal7.6g17.9g53.2g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201