Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g10g25kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g149kcal3.8g27.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko30g74kcal1.9g13.8g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g37kcal1g6.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g247kcal6.3g45.8g4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513