Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g13g46kcal0.6g3.9g3.1g0.5g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g5g5.5kcal1.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g6.2g8.7kcal0.5g0.7g0.4g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)4.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g124kcal4.6g9.8g7.2g1g
Valittu annoskoko30g62kcal2.3g4.9g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g31kcal1.2g2.5g1.8g0.3g
Arvot/100g100g206kcal7.7g16.3g12g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822