Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Fariinisokeri3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g7.5g6.3kcal0.1g1.4g0g0.1g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.8g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Suklaa tumma 3.1g16kcal0.1g1.7g1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g184kcal2.8g30.2g5.6g1.2g
Valittu annoskoko30g92kcal1.4g15.1g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g46kcal0.7g7.6g1.4g0.3g
Arvot/100g100g306kcal4.7g50.3g9.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181