Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g19g63kcal2.4g12.8g0.3g1.2g
Kanttarelli, tuore, annos 50g3.1g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g3.1g12kcal1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g189kcal7g25.8g6.4g2.6g
Valittu annoskoko30g94kcal3.5g12.9g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna15g47kcal1.8g6.5g1.6g0.7g
Arvot/100g100g315kcal11.7g43g10.7g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333