Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.3g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2g18kcal0g0g2g0g
Kaurahiutale 1.8g6.6kcal0.3g1g0.1g0.2g
Kauralese 2.5g9kcal0.5g1.1g0.2g0.4g
Soijajauho vähärasvainen 2.3g8.9kcal1g0.6g0.2g0.3g
Tattarijauho, Myllynparas3g10kcal0.4g2g0.1g0.2g
Pellavarouhe reformi luomu1.5g4.8kcal0.4g0.1g0.3g0.5g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g2.5g8.8kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g135kcal6.4g12.4g6.2g4.4g
Valittu annoskoko30g68kcal3.2g6.2g3.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna15g34kcal1.6g3.1g1.6g1.1g
Arvot/100g100g225kcal10.6g20.6g10.3g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312880