Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona12g8.4kcal1.5g0.5g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl6.2g23kcal1.8g0g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.2g6.6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g1.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.8g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g99kcal9g4g4.8g2.2g
Valittu annoskoko30g50kcal4.5g2g2.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal2.3g1g1.2g0.6g
Arvot/100g100g165kcal15g6.7g8g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101