Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai6.3g23kcal0.3g2g1.6g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 2.3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.1g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)3.1g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Katkarapu, rainbow4.7g4.7kcal1.1g0g0g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g103kcal6g4.6g6.6g0.2g
Valittu annoskoko30g52kcal3g2.3g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g26kcal1.5g1.2g1.7g0.1g
Arvot/100g100g173kcal10g7.7g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448238