Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Paprika, punainen7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g2.3g7.2kcal0.5g0g0.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.3g3.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g2.3g3.7kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g40kcal2.4g2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko30g20kcal1.2g1g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.6g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g67kcal4g3.3g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353419