Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio2.6g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Pizzamix juusto2.6g8.8kcal0.5g0.2g0.7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton5.3g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl4.4g16kcal0.5g3g0.2g0.3g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g78kcal4.6g7.4g3.4g0.8g
Valittu annoskoko30g39kcal2.3g3.7g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal1.2g1.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g129kcal7.6g12.3g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81719