Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 8.2g4.5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 3.3g7.5kcal0.2g0.6g0.5g0.2g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g1.6g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g85kcal4.4g3.6g6g0.8g
Valittu annoskoko30g43kcal2.2g1.8g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal1.1g0.9g1.5g0.2g
Arvot/100g100g142kcal7.3g6g10g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274675