Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen5g6.9kcal0.9g0g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.8g1.7kcal0g0.4g0g0g
Porkkana keitetty1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g27kcal2g2.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko30g14kcal1g1.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.5g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g45kcal3.3g4.3g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422