Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)12g7.7kcal1.4g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%4.2g11kcal0.6g0.5g0.2g2.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit4.2g17kcal1.7g0.7g0.8g0.6g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g98kcal9.6g3.6g3.8g5.6g
Valittu annoskoko30g49kcal4.8g1.8g1.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal2.4g0.9g1g1.4g
Arvot/100g100g163kcal15.9g6g6.3g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188