Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 5.8g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%3.7g6.4kcal0.4g0.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g22kcal1g2.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko30g11kcal0.5g1.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g4g1.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849